You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords
Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
دانشگاهی مدیریت ارشد وب |
|||
یک شنبه 20 / 12 / 1389برچسب: موبایل,آنتن,تلفن همراه,نسل او,شبکه آنلاک,سلول,فرکانس, موبایل,آنتن,تلفن همراه,نسل او,شبکه آنلاک,سلول,فرکانس, موبایل,آنتن,تلفن همراه,نسل او,شبکه آنلاک,سلول,فرکانس, موبایل,آنتن,تلفن همراه,نسل او,شبکه آنلاک,سلول,فرکانس,, :: 13:56 :: نويسنده : محمود کهن
تا به حال با خودتان فکر کرده اید که فناوری تلفن های همراه چگونه کار می کند؟ نظرتان در مورد نسل اول، دوم و سوم شبکه موبایل چیست؟ آیا در این مورد چیزی می دانید؟ اگر می خواهید به سادگی با همه اینها آشنا شوید این مطلب را از دست ندهید. بارها این اتفاق برایتان رخ داده است که تلفن همراه خودتان را کنار یک بلندگو می گذارید و لحظاتی قبل از دریافت تماس، نویزی با ریتم خاص بر روی بلندگو می شنوید.
۳- تماس شما (به همراهی بقیه تماس ها) ۲ راه برای انتقال به شبکه اصلی را دارد. راه اول که روش معمول انتقال داده هاست، از طریق خطوط T1 و یا T3 بر روی بستر کابلی واقع در زیر زمین انجام می پذیرد. ۴- تماس ورودی از شبکه اصلی به سمت سوییچ باز می گردد و پس از آن به بالا، به سمت آنتن هدایت می شود تا به سمت دستگاه تلفن همراه برود. نیکولا تسلا (1865-1943 میلادی)
تکنولوژی های بیسیمی که هم اکنون از آنها استفاده می شود بر پایه تئوریهای آقای تسلا می باشد، وی که بر روی روشهای انتقال انرژی به صورت بیسیم در فواصل طولانی تحقیق می کرد، اختراعی در قسمت فرستنده های بیسیم را به نام خودش ثبت کرده است. زمانی که شما به یک آنتن مخابراتی تلفن همراه نگاه می کنید، مشاهده می کنید که چندین اسکلت مثلی بر روی نوک آن سوار می باشد. سلول منطقه ایست حول یک آنتن مخابراتی که از لحاظ تئوری یک ۶ ضلعی است که تحت پوشش امواج همان آنتن مخابراتی می باشد. فرکانسهای سلولی
در سیستم آنالوگ تلفن های همراه، هر سلول، یک هفتم از کانالهای ۲ طرفه صوتی را مورد استفاده قرار می دهد، از این جهت در یک دسته هفت تایی از سلولها تداخل فرکانسی وجود ندارد، زیرا هر کدام از آنها از یک دسته از فرکانسهای یکتا استفاده می کنند. معمولا یک اپراتور تلفن همراه ۸۳۲ موج فرکانسی را برای استفاده در هر شهر دریافت می کند. هر دستگاه تلفن همراه از ۲ فرکانس برای هر تماس استفاده می کند(یکی برای ارسال و دیگری برای دریافت صدا) بنابراین ۳۹۵ موج فرکانسی برای هر اپراتور وجود دارد. روشی که در آن هر تماس تلفنی بر روی یک فرکانس جدا قرار می گیرد. روشی که در آن هر تماس تلفنی در کسری از ثانیه بر روی فرکانس خاص قرار می گیرد. روشی که در آن به هر تماس تلفنی کدی یکتا اختصاص می یابد و در بین فرکانس های در دسترس پخش می گردد. نسل سوم هم نیز از روشهای مشابهی همچون CDMA2000, WCDMA(UTMS), TD-SCDMAبه منظور افزایش کانال ها استفاده می کند. تلفن های همراهی که اصطلاحا قفل می باشند تنها توانایی شناسایی سیم کارت اپراتور خاصی را دارند. این قفل نرم افزاری می باشد و اغلب امکان از کار انداختن آن توسط کد یا نرم افزارهای خاص وجود دارد. ولی تلفن های همراهی که آزادند و به اپراتور خاصی وابستگی ندارند ، توانایی شناسایی سیم کارت هر اپراتوری را دارند.
نظرات شما عزیزان:
پيوندها ما را با نام افزایش بازدید رایگان سایت و وبلاگ لینک کنید و ادرس خود را نیز ثبت کنید نويسندگان |
|||
|